Web Analytics

Spitalul Judeţean mai pierde un doctor: neurochirurgul Mihalache pleacă în Anglia

de | 4.01.2017 18:00 | Dezvăluiri

# Doctorul a semnat un contract de 100.000 de euro pe an # „Corupții ăștia care se tot rotesc la guvernare nu vor face modificări reale în viața omului de rând”, a postat chirurgul pe contul de FB

În contextul în care tot mai mulți doctori români aleg să lase în urmă România pentru a face medicină în Occident, Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Argeș mai pierde un specialist. E vorba de doctorul George Mihalache, care pleacă să profeseze în Anglia. Iar contractul, conform surselor noastre, este unul motivant, de 100 de mii de euro pe an. 

„Plecați cât încă puteți schimba ceva în viata voastră!”, a scris chirurgul pe Facebook

La începutul lunii trecute, George Mihalache confirma pe contul său de Facebook că va părăsi, din nou, țara: „Îmi pare rău să zic asta, dar exact asta am gândit în urmă cu 10 ani, când am plecat prima dată în străinătate și la fel gândesc acum, când plec din nou…/ Corupții ăștia care se tot rotesc la guvernare nu vor face modificări reale în viața omului de rând. Plecați cât încă puteți schimba ceva în viata voastră!”,  a scris George Mihalache pe pagina sa de Facebook.
Acestea sunt doar două din mesajele lăsate în mediul online de neurochirurgul piteștean pe 1 Decembrie,  când, în aceeași rețea de socializare, George Mihalache a distribuit o postare a Corinei Băcanu, în care jurnalista de la Academia Catavencu scria: „Mult respect pentru toți căpșunarii, căpșunăresele, menajerele, șoferii, zidarii, zugravii, chelenerii, taximetriștrii, medicii, asistentele medicale, IT-iștii, designerii, profesorii, bucătarii, inginerii, mamele și tații care au ales să se simtă singuri și străini, doar ca să aibă parte de puțină decență. Românio, tu i-ai alungat și ei au stat la coadă să ne fie nouă bine. Ei sunt ăia cu care se laudă politicienii care au scuipat în gură munca cinstită, că țara e pe «creștere economică». Te-n gură, Românio!”.

Din trei medici, Neurochirurgia a mai rămas cu unul

Din trei doctori, cât avea la un moment dat Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș, acum a mai rămas doar unul – șeful secției, dr. Mihai Popescu. Asta după ce, anterior deciziei luate de dr. George Mihalache, fiul lui Mihai Popescu, neurochirurg și el, a părăsit Spitalul Județean din Pitești pentru a profesa într-o unitate medicală din Capitală.
Isabela Moiceanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. pacat , Romania pierde un mare neurochirurg!
    sunt operat pe coloana de dansul, sa-i dea Dumnezeu sanatate si fericire .
    imi pare rau ca nu mai pot beneficia si alti oameni de serviciile sale …

  2. Aceasta opțiune -alegere 1000% se datorează așa zișilor iluștri politicieni romani,unul mai corupt ca altul,unul mai pe interes ca altul,care conduc și au condus România post decembrista(1989-2019),datorită privatizariii și vinzariI inclusiv a combinatelor,flotei,fabricilor,erenurilor arabile!!?!?.Reservelor de aur și gaze naturale pe preț de nimic dar cu comisioane grase de milioane,datorită lor ne pleacă tinerii străluciți din țara ,e rezultatul direct a ceea ce se întîmplă in România din 1989 încoace:
    Politicienii își propun și obțin pensii speciale de 15-20mii euro/luna!?!??…,plus alte venituri din dividende și drepturi ,in timp ce prostimea trebuie sa se mulțumească cu firimituri și munca și taxe cit mai multe!!!!!!