Web Analytics

Spitalul Județean de Urgență Pitești – sprijin pentru răniții din Ucraina!

de | 1.03.2022 12:17 | Actualitate, Politica si Administratie

”Ca de fiecare dată, Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP), pe lângă serviciile medicale acordate pacienților noștri, se implică activ în acțiuni menite să vină în sprijinul salvării de vieți omenești.

Citește și: PRIMARUL ION GEORGESCU FELICITĂ DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ!

Dacă în vârful perioadei pandemice, atunci când multe spitale din România erau blocate din cauza virusului nemilos, pacienți din toată țara au fost tratați la Pitești, de această dată, instituția noastră este pegătită să acorde ajutor poporului ucrainean. În acest sens, conducerea unității a luat decizia de a oferi posibilitatea ca răniţii din Ucraina, în caz de nevoie, să fie tratați în cadrul SJUP”, transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești. Astfel, începând de astăzi, Spitalul Județan de Urgență Pitești este pregătit să asigure asistență medicală pentru răniții din Ucraina.

“Apreciem mobilizarea de care a dat dovadă poporul român și ne alăturăm celor care sprijină populația din Ucraina. Sperăm să nu fie nevoie, dar, așa cum am procedat de fiecare dată, vom acorda asistență medicală tuturor pacienților care vor ajunge la SJUP. 26 de paturi din cadrul secțiilor Chirurgie I și II, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie și Ortopedie sunt pregătite pentru victimele războiului care se poartă în statul vecin”, transmit reprezentanții SJU Pitești.

Citește și: Dezbatere organizată de Universitatea din Pitești pe tema prevenirii și combaterii cazurilor de violență manifestată asupra copiilor

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *