Web Analytics

Dezbatere organizată de Universitatea din Pitești pe tema prevenirii și combaterii cazurilor de violență manifestată asupra copiilor

de | 1.03.2022 12:11 | Actualitate

Dezbatere de interes major la Universitatea din Pitești, sâmbătă – 5 martie 2022. Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în parteneriat cu Prefectura Argeș, DGASPC Argeș și Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, organizează pe 5 martie a.c. , începând cu ora 10:00, conferința județeană ,,STOP! Fără abuz, neglijare, exploatare – Apelul la 119, pas necesar pentru combaterea violenței asupra minorilor”.

Citește și: AJOFM Argeș: 8.254 de persoane înregistrate fără loc de muncă în luna inanuarie

Evenimentul va avea loc în rectoratul Universității din Pitești, în Sala de festivități – str. Târgu din Vale, nr. 1, Corp Central.

Proiectul vizează reuniunea tuturor actorilor județeni implicați în prevenirea și combaterea cazurilor de violență manifestată asupra copiilor. Evenimentul ce va fi transmis în direct, prin intermediul paginii de oficiale de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Argeș – implică o dezbatere activă și comprehensivă a subiectului, urmărindu-se cu prioritate inițierea unui dialog real între reprezentanții instituțiilor publice cu atribuții în domeniu și membrii societății civile.

Citește și: Jandarmii au oferit flori și mărțișoare în Pitești

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *