Dezbatere organizată de Universitatea din Pitești pe tema prevenirii și combaterii cazurilor de violență manifestată asupra copiilor

de | 1.03.2022 12:11 | Actualitate, Home

Dezbatere de interes major la Universitatea din Pitești, sâmbătă – 5 martie 2022. Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în parteneriat cu Prefectura Argeș, DGASPC Argeș și Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, organizează pe 5 martie a.c. , începând cu ora 10:00, conferința județeană ,,STOP! Fără abuz, neglijare, exploatare – Apelul la 119, pas necesar pentru combaterea violenței asupra minorilor”.

Citește și: AJOFM Argeș: 8.254 de persoane înregistrate fără loc de muncă în luna inanuarie

Evenimentul va avea loc în rectoratul Universității din Pitești, în Sala de festivități – str. Târgu din Vale, nr. 1, Corp Central.

Proiectul vizează reuniunea tuturor actorilor județeni implicați în prevenirea și combaterea cazurilor de violență manifestată asupra copiilor. Evenimentul ce va fi transmis în direct, prin intermediul paginii de oficiale de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Argeș – implică o dezbatere activă și comprehensivă a subiectului, urmărindu-se cu prioritate inițierea unui dialog real între reprezentanții instituțiilor publice cu atribuții în domeniu și membrii societății civile.

Citește și: Jandarmii au oferit flori și mărțișoare în Pitești

Acest articol este despre: abuz,autoritati,copii,educatie,pitesti,upit,violenta

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...