Web Analytics

Specialiști în medicină au venit la Pitești, la conferința „Zilele urologiei argeșene”

de | 29.03.2024 12:41 | Actualitate, Home

La Pitești a avut loc conferința „Zilele urologiei argeșene”, vineri, 29 martie. Specialiști în medicină și rectori ai unor universități de profil au prezentat progresele în urologie.

„Mă bucură faptul că la Pitești se desfășoară conferința „Zilele urologiei argeșene”, o întâlnire între distinși specialiști în medicină, o oportunitate pentru comunicare și schimb de experiență! Sunt prezenți rectori ai unor universități de renume din țară, profesori și medici cunoscuți și apreciați, care vor împărtăși cele mai recente progrese în urologie și patologia conexă!

Citește și Primarul Cristian Gentea, premiat pentru Excelență în Administrație

Pentru creșterea calității serviciilor medicale, pentru ca medicii să poată performa, Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș își reafirmă disponibilitatea de a face, în echipă, administrație eficientă, continuând, pe de o parte investițiile în infrastructura medicală, pe de altă parte, folosind orice oportunitate de creștere a calității sănătății și vieții!

De exemplu, la Pitești vom avea două dispensare medicale (Războieni și Negru Vodă), zeci de apartamente de serviciu pentru tinerii medici, centru de zi cu servicii sociale și medicale, iar în proiectare, spitalul municipal”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *