Web Analytics

Soțul deputatei PSD Simona Bucura Oprescu – numit în funcția de secretar general al ANES pentru o perioadă de 6 luni

de | 24.10.2021 13:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Argeșeanul Mihail-Adrian Oprescu a fost numit pe 22 octombrie a.c. în funcția de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi. Mihail-Adrian Oprescu este soţul deputatei PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

CITEȘTE ȘI: Primarul Cristian Gentea s-a vaccinat cu a treia doză: “Le transmit tuturor că vaccinurile funcționează”

Printre deciziile semnate la sfârșitul săptămânii de Florin Cîţu, premierul demis,este şi numirea în funcţia de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi (ANES), pentru o perioadă de şase luni, a argeșeanului Mihail-Adrian Oprescu. „Începând cu data de 28 octombrie 2021, domnul Mihail-Adrian Oprescu, inspector general de stat adjunct în cadrul Inspecţiei Muncii, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi pentru o perioadă de șase luni”, se arată în decizia publicată vineri în Monitorul Oficial.
Activitatea în cadrul ANES şi-a început-o în octombrie 2019, când a fost numit pentru prima dată secretar general al instituţiei. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii