Web Analytics

Primarul Cristian Gentea s-a vaccinat cu a treia doză: „Le transmit tuturor că vaccinurile funcționează”

de | 24.10.2021 11:47 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Cristian Gentea a transmis că s-au vaccinat 940 de persoane, sâmbătă, 23 octombrie, numai la Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T. din Pitești. În total, în Pitești sunt trei centre de vaccinare: Policlinica Spitalului Militar, Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T. de lângă Poliția Locală și Muntenia Hospital.

„Prea multă suferință, prea multe familii în doliu!

Eu m-am vaccinat cu cea de a III-a doză, în urmă cu 3 săptămâni, și le transmit tuturor celor care au dubii că vaccinurile funcționează!

Sunt 2 ani de când trăim coșmarul pandemiei, ne amintim cu câtă groază am asimilat imaginile morții din Italia și din toată lumea, sperând ca România să fie bine! Cât de mult ne doream, fiecare izolat în casă, să ne îmbrățișăm părinții sau copiii de Paști!

Așteptam cu nerăbdare vaccinul salvator și speram, tot fiecare în parte, să fim cât mai repede imunizați pentru a ne întoarce la liniște, la muncă, la viața comună cu tot ce are ea excepțional și motivant!

Citește și Coadă mare la Centrul de Vaccinare Mioveni – Racovița

Și ce am făcut? Unde am ajuns astăzi?

În ultimele zile au murit zeci de piteșteni, e ca și cum în cartierul tău dispare brusc o scară de bloc! Au murit și tineri, de 20 sau 30 de ani, fără alte boli, dar nevaccinați!

În acest moment, în Pitești, sunt funcționale 3 centre de vaccinare: Policlinica Spitalului Militar (J&J și Pfizer), Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T. de lângă Poliția Locală (J&J și Pfizer) și Muntenia Hospital (Zeneca, J&J).

Vă dau o veste care pe mine mă încurajează să sper: sâmbătă, 23 octombrie, s-au vaccinat 940 de persoane numai la Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T.!

Ca primar, îmi doresc să fim protejați și liniștiți! Să ne întoarcem la normalitatea pe care am pierdut-o la începutul anului 2020.

Pentru mine, vaccinarea înseamnă responsabilitate față de viața noastră și a celor de lângă noi!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina sa de facebook.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii