Web Analytics

Sorin Grindeanu, despre stadiul tronsonului 1 al DE Craiova-Pitești: „Sunt undeva la 52-53% realizare”

de | 18.11.2022 10:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, la Drobeta Turnu Severin, că societatea Tirrena Scavi, care are deja două certificate negative şi care realizează tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Piteşti, ”nu a făcut aproape nimic” şi a avertizat că dacă lucrurile nu se vor îmbunătăţi, se va intra pe calendarul rezilierii contractului, potrivit news.ro.

Sorin Grindeanu spune că tronsonul 1 al Drulului Expres Craiova-Piteşti este realizat în proporţie de 52 – 53 la sută.

Citește și: Drum Expres Craiova-Pitești: Tronsoanele 3 și 4 vor fi inaugurate în 2023, respectiv 2024

”Sunt undeva la 52-53 la sută din realizare, doar că în ultima perioadă cei de la Tirrena Scavi nu au făcut aproape nimic. Au primit dpuă certificate negative. În perioada următoare, conform legii, îl vor primi şi pe al treilea, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc. Pe tronsonul  2 se circulă deja, pe 3 se lucrează foarte bine şi progresu este bun şi pe tronsonul 4. Nu sunt adeptul, de pe poziţia de ministru, să fac show în faţa camerelor de luat vederi, să  rup contracte şi după aceea să ne chinuim, sau să se chinuie la CNAIR 2-3 ani până  găsesc pe altcineva care să reia acel contract din stadiul rămas. De fiecare dată încerc să găsesc soluţiile potrivite, astfel încât contractele să meargă mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că aceeaşi companie mai are lucrări, la unele dintre ele mobilizarea fiind ceva mai mare.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *