Web Analytics
scris miercuri, 25.01.2023

Soprana Elena Dumitrescu Nentwig și-a lansat cartea la Muzeul Județean Argeș


Astăzi, 25 ianuarie 2023, la sediul Muzeului Județean Argeș a avut loc lansarea cărții „Vinovată fără vină”, de Elena Dumitrescu Nentwig, apărută la Editura „Ordessos” a Muzeului Județean Argeș.

Soprana Elena Dumitrescu Nentwig și-a lansat cartea la Muzeul Județean Argeș


Elena Dumitrescu-Nentwig s-a născut la Brăila. A absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din București, la clasa profesorilor Valentin Teodorian și Hero Lupescu. Este soprană lirică a cărei recunoaștere internațională a avut loc după anul 1970, imediat după plecarea sa în exil.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/teza-de-licenta-scrisa-de-titu-maiorescu-si-teza-de-doctorat-a-zoiei-ceausescu-au-fost-scoase-la-licitatie-236158/

A cântat cu parteneri celebri pe marile scene din Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Olanda, Cehia, Polonia, Israel.


În paralel, talentul literar și pasiunea pentru scris au determinat-o să aștearnă pe hârtie în limbile română și germană, romane, piese de teatru, cărți pentru copii, opere ce au avut ecouri favorabile în rândul cititorilor și în presa de specialitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *