Soprana Elena Dumitrescu Nentwig și-a lansat cartea la Muzeul Județean Argeș

de | 25.01.2023 15:51 | Actualitate, Home


Astăzi, 25 ianuarie 2023, la sediul Muzeului Județean Argeș a avut loc lansarea cărții „Vinovată fără vină”, de Elena Dumitrescu Nentwig, apărută la Editura „Ordessos” a Muzeului Județean Argeș.


Elena Dumitrescu-Nentwig s-a născut la Brăila. A absolvit Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din București, la clasa profesorilor Valentin Teodorian și Hero Lupescu. Este soprană lirică a cărei recunoaștere internațională a avut loc după anul 1970, imediat după plecarea sa în exil.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/teza-de-licenta-scrisa-de-titu-maiorescu-si-teza-de-doctorat-a-zoiei-ceausescu-au-fost-scoase-la-licitatie-236158/

A cântat cu parteneri celebri pe marile scene din Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Olanda, Cehia, Polonia, Israel.


În paralel, talentul literar și pasiunea pentru scris au determinat-o să aștearnă pe hârtie în limbile română și germană, romane, piese de teatru, cărți pentru copii, opere ce au avut ecouri favorabile în rândul cititorilor și în presa de specialitate.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *