SOLOMED CLINIC PITEŞTI

de | 27.09.2012 15:19 | Actualitate

Clinica noastră se înnoiește permanent și o face în folosul dumneavoastră, al pacienților noștri. Dezvoltăm în permanență sectorul de investigații, pentru că e foarte important să previi sau să tratezi orice afecțiune cât mai precoce, crescând astfel și șansele de reușită, ale oricărui tip de afecțiune.

Pentru aceasta, vă reamintim că deținem un laborator  de analize foarte performant, dotat cu aparatură de ultimă generație, certificat ISO RENAR, în standarde de calitate, cu personal specializat, calificat, participant permanent la cursuri de perfecționare, pentru a fi la curent cu tot ce este nou în domeniu. Faptul că introducem imediat în lucru probele recoltate, crește precizia analizelor noastre.

Computer tomograf cu softuri de reconstrucție 3D

Tot la sectorul investigații, vă anunțăm că deținem unul din cele mai performante computere tomograf, cu softuri de reconstrucție 3D, cu posibilitatea de a efectua angiotomografie, cu eliberare pe loc a rezultatelor investigației, atât a buletinului tipărit, cât și a filmului și a unui compact disc, cu toate datele obținute prin examinare.
Ecografia reprezintă încă unul din punctele forte ale clinicii noastre. Examinări în 2D, 3D și 4D live, utile în sarcină sau în examinările generale abdominale, de părți moi (musculare, glande, sân), vasculare (Doppler) sau de cord, vă pot diagnostica de la primele semne de boală sau vă pot confirma funcționarea normală în cadrul unor examinări periodice, pe care fiecare din noi, responsabili față de sănătarea noastră, ar trebui să ni le facem cu toții.
Tot ca investigații, dar și ca tratament, putem semnala și prezența medicilor de diverse specialități (cardiologie, ORL, medicină internă, endocrinologie, dermatologie, boli de nutriție, pneumologie, ginecologie, diabet și boli de nutriție  etc). Programările la consultații se fac la recepția SOLOMED CLINIC, din Aleea Spitalului nr 28 A, vis a vis de Spitalul Județean, la telefoanele: 0248 280101 sau 0733 100188 şi pe net, la adresa programari@solomed.ro.
Acordăm o mare atenție prevenției și tratamentului pacienților noștri, arondați  prin medicina de familie. Cabinetul de medicină de familie este situat în strada Tudor Vladimirescu, la parterul blocului U3, iar pacienții noștri beneficiază de servicii medicale gratuite, prin Casa de Asigurări de Sănătate, sau cu serioase reduceri de preț pentru cele neacoperite de asigurare.
Tot aici funcţionează o secție a clinicii noastre, specializată în kinetoterapie și recuperare medicală, gimnastică medicală, laserterapie. În plus, aici se fac și tratamente recomandate de medicul nutriționist (slăbire și remodelare corporală), de medicul dermatolog (peeling, microdermoabraziune, de depigmentare cu laser, tratamente anti îmbătrânire, epilare definitivă folosind lumina pulsată, laser chirugical, ștergerea ridurilor cu acid hialuronic etc), de medical ORL-ist (tratamente laser pentru sinuzite, rinite, nevralgii) etc.
Informațiile despre acest centru, le obţineți la numerele de telefon: 0248 219521 sau 0722 871806, iar programările se fac la aceleași numere sau pe net, la adresa programari@solomed.ro. De reținut că pentru pensionari, elevi, șomeri și pacienții înscriși la medicina de familie la SOLOMED CLINIC, se fac importante reduceri de preț, la serviciile neacoperite de Casa de Asigurări de Sănătate.

Medicina muncii

Un alt compartiment important al SOLOMED CLINIC este cel de medicina muncii, unde asigurăm întocmirea dosarului de angajare, efectuarea examenelor medicale periodice, a celor de reluare a muncii, ținerea în evidență a concediilor medicale etc. Examinările se pot efectua atât la sediul nostru din Aleea Spitalului nr. 28A, cât și la sediul beneficiarului.
Solomed Clinic efectuează vizita medicală pentru întocmirea fișei necesare obținerii permisului de conducere categoria B și pentru obținerea fișei medicale de port-armă.
Un serviciu nou introdus este cel de ecografii la domiciliu pentru pacienții greu transportabili sau netransportabili și consultații medicale de medicină generala la domiciliu.
Nu uitați, noi, cei de la SOLOMED, avem grijă de sănătatea dumneavoastră!

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii