Web Analytics

Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă de patru tineri

de | 5.02.2023 14:25 | Actualitate, Home

Florin Ţibu, solistul trupei folk metal Bucovina, a fost atacat în plină stradă de către un grup de patru tineri. S-a întâmplat în seara de 3 februarie, în timp ce artistul se îndrepta spre locuinţa pe care o are în oraşul Iaşi. Acesta a fost lovit de către cei patru agresori şi la nivelul feţei, cel mai probabil cu obiecte metalice. Incidentul s -a întâmplat chiar după ce solistul şi chitaristul de la Bucovina a susţinut un concert sold-out la Iaşi, cu ocazia lansării noului album intitulat „Suntem aici”.

Citește și: Pentru evacuarea turiştilor de la Capra, se lucrează din ambele sensuri!

„În ciuda faptului că am fost atacat aseară, în drum spre casă, şi mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseară se ţine. N-o să fiu chiar bătrânelul ăla simpatic de la chitară, dar mergem înainte. Mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate şi în momentul în care am trecut pe lângă un grup de patru tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic”, a precizat Florin Ţibu pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Alertă InfoCons : Pastile de supt cu până la 6 E-uri

Formaţia Bucovina a fost înfiinţată în anul 2000 şi este compusă din Florin Ţibu, Bogdan Luparu, Bogdan Mihu şi Jorge Augusto Coan. De-a lungul anilor, trupa recunoscută la nivel mondial a susţinut zeci de mari concerte alături de alte mari trupe ale genului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole