Web Analytics
scris miercuri, 24.08.2022

Sofianu: „La SJU Pitești preferăm să ținem oameni de la partid care sunt incapabili”

La o conferință de presă susținută astăzi, 24 august, Narcis Sofianu, liderul consilierilor județeni, a deschis subiectul despre problema cu care se confruntă Spitalul Județean de Urgență Pitești. Și anume, numărul insuficient de medici. Sofianu a declarat că în perosoanele de la conducerea unității spitalicești sunt „oameni de partid, oameni de casă” care nu reușesc să atragă sau să păstreze medici buni. În același timp, liderul consilierilor județeni susține că medici pricepuți, care locuiesc la Pitești, au plecat la spitalul din Mioveni.

Sofianu: „La SJU Pitești preferăm să ținem oameni de la partid care sunt incapabili”

Citește și: Mesaj aproape funerar postat de Sofianu în grupul de whatsapp al PNL: „Să ne rugăm pentru sănătatea lui Adrian!”

„O mare problemă e să asiguri numărul necesar de medici, de preferat cu o înaltă calificare pentru toate secțiile. (…) La secția de urgențe există un număr insuficient de medici. Nu înțeleg de ce Mînzînă se încăpățânează să țină ca manageri, persoane de partid. În ultimii doi ani au plecat medicii de la SJU și care locuiesc în Pitești, la spitalul din Mioveni. Persoanele care conduc acolo (la spitalul din Mioveni, n red) știu să vorbească mai frumos cu medicii. (…) La Spitalul Județean preferăm să ținem oameni de partid, oameni de casă care sunt incapabili.”, a declarat Narcis Sofianu, la conferința de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *