Web Analytics

Mesaj aproape funerar postat de Sofianu în grupul de whatsapp al PNL: „Să ne rugăm pentru sănătatea lui Adrian!”

de | 20.01.2021 12:58 | Actualitate, Dezvăluiri

# „Adrian Miuțescu este în stare gravă și a fost iar transferat la ATI”, a mai scris avocatul Narcis Sofianu, altfel un adversar declarat al lui Miuțescu în contextul luptelor interne din PNL Argeș
De ceva timp, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, este internat la Spitalul Militar din Capitală. Reamintim că, pe 20 noiembrie 2020, liderul liberalilor din Argeș a fost depistat cu COVID-19 și tratat la Institutul „Matei Balș”. A fost externat în perioada sărbătorilor de iarnă, când se credea că starea lui s-a ameliorat, însă ulterior s-a constatat că liderul liberal a contactat o infecție la stomac, denumită „clostridium difficile”. Așa a ajuns din nou în spital, de data asta la Militarul bucureștean, unde starea sa de sănătate nu e tocmai bună.

Sofianu: „Atenție! Am aflat chiar acum de la un coleg de școală…”

Sâmbătă dimineața, pe 16 ianuarie a.c., consilierul județean liberal Narcis Sofianu a postat un mesaj dramatic pe grupul de whatsapp al PNL Pitești, în care anunța: „Atenție! Am aflat chiar acum de la un coleg de școală faptul că Adrian Miuțescu, colegul nostru și președintele filialei, este în stare gravă și a fost iar transferat la ATI. Să ne rugăm pentru sănătatea lui Adrian!”.
Având în vedere apariția acestui mesaj îngrijorător, dar și faptul că Adrian Miuțescu este o personalitate publică și toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu acesta și cum se mai simte, am încercat să aflăm mai multe informații care să exprime concret realitatea. Menționăm că am scris această știre având în vedere gradul crescut de inters public, chiar dacă persoanele contactate nu s-au arătat dornice să dea o declarație.
Primul pe care l-am întrebat mai multe despre starea de sănătate a președintelui PNL Argeș a fost chiar Narcis Sofianu, autorul mesajului. „Nu, nu știu nimic altceva. Nu știu dacă am permisiunea familiei să vorbesc despre asta”, a răspuns Sofianu. Întrebat care a fost sensul mesajului său, în contextul în care unii colegi l-ar suspecta de falsă empatie în contextul rivalității politice cu Miuțescu, Sofianu a spus că a aflat informația de la un fost coleg de școală care lucrează la spitalul unde e internat Adrian Miuțescu și că s-a gândit că ar fi bine să îl anunțe pe fiul lui Adrian Miuțescu, apoi a postat mesajul pe grupul de whatsapp al liberalilor. „Pur și simplu, am aflat de la cineva chiar când s-a întâmplat. Nu aflase nici familia că a fost introdus la ATI. Mi-ar plăcea să nu scrieți despre asta în ziar, nu știu cum să vă spun, că nu știu cum interpretează unii oameni.”

Citește și Nelu Tătaru l-a sunat pe Streinu Cercel să-l interneze pe Adrian Miuţescu la „Matei Balş”

Citește și Adrian Miuțescu: ”Dragi argeșeni, respectați regulile de protecție medicală!”

Dănuț Bica: „Sperăm să își revină, să se facă bine cât mai repede”

Pentru a afla mai multe amănunte despre starea de sănătate a liderului liberalilor argeșeni, l-am contactat și pe senatorul Dănuț Bica, care e șeful interimar al PNL Argeș. „Știu că este bolnav și că este internat la Spitalul Militar Central. Are o infecție, s-a mai scris în Jurnalul de Argeș despre asta. Are o infecție la stomac, pe care știu că a contactat-o când era internat pentru COVID”, ne-a explicat Dănuț Bica, care s-a ferit să comenteze mesajul postat de Narcis Sofianu pe grupul de whatsapp al PNL Pitești.
„E tipul de întrebare la care prefer să nu răspund, sunt chestiuni de familie și de partid și nu consider că trebuie dezbătute public. Din punctul meu de vedere, aceasta era o problemă a familiei dânsului și a prietenilor și colegilor dânsului și nu cred că trebuie să o dezbatem în plus. Dacă doriți amănunte, puteți să îl contactați pe băiatul lui. Eu știu că este internat la Spitalul Militar Central, că este o boală destul de periculoasă și cred că sunt în consonanță cu toți colegii noștri și sperăm să își revină, să se facă bine cât mai repede și să se întoarcă în activitate, în Parlament, alături de noi. Sunt, în general, împotriva dezbaterii publice a unor probleme de acest gen. Ăsta e punctul meu de vedere.”

Fiul lui Adrian Miuțescu: „Nu vă pot da detalii despre sănătatea lui tata, dar nu este ceea ce a scris Narcis Sofianu acolo”

L-am contactat și pe Răzvan Miuțescu, fiul lui Adrian Miuțescu. „Nu vă pot da detalii despre sănătatea lui tata, dar nu este ceea ce a scris Narcis Sofianu acolo și nu vrem să dăm niciun fel de declarații. Până la urmă, important e ca tata să se facă bine, chiar nu vreau să fac niciun fel de declarație. Cel mai bine l-ați întreba pe Narcis. Dacă el a scris, să își asume ce a scris acolo. Eu vă pot spune că nu este așa, dar încă o dată vă rog mult, nu vreau niciun fel de declarație pe subiectul ăsta. Important e ca tata să se facă bine.”

Miuţescu le scrie colegilor de pe patul de spital, contrazicându-l pe Sofianu: „Acum mă simt mai bine şi sunt convins că voi depăşi momentul”

Luni, 18 ianuarie, în jurul orei 16:30, departamentul de comunicare al PNL Argeș a transmis următorul comunicat de presă cu mesajul lui Adrian Miuțescu: „Am traversat momente dificile din cauza infecției cu noul coronavirus, iar boala a fost agravată de această complicație. Partea bună este că acum mă simt mai bine și sunt convins că voi depăși momentul, pentru a mă întoarce la treabă. Este adevărat că am comunicat mai puțin, fiindcă la ATI sunt reguli foarte stricte.
Le transmit atât colegilor din PNL, cât și cetățenilor care au așteptări de la noi, cei de la care am primit un vot de încredere, că nu ne vom lăsa până când nu vom îndeplini fiecare angajament pe care ni l-am luat.
Din nefericire, viața este compusă și din aspecte mai puțin plăcute cum ar fi această pandemie și problemele conexe. Nu vreau să închei fără a mulțumi membrilor personalului medical pentru atenția și profesionalismul de care au dat dovadă, pentru dăruire și pentru lupta zilnică prin care trec cu toții pentru salvarea fiecărei vieți omenești. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, pentru că este cea mai importantă!”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ” … altfel un adversar declarat … ” . Altfel / c’altfel … mult mai bine ar face sa se apuce de sport cu amblele maini, de mai vrea sa-l prinda pe „maini” !

    • … Rectificare : de mai vrea s-o prinda pe „maini” / de zi e vorba …