Web Analytics

Şoferiţă din Piteşti, prinsă circulând cu aproape 200 kmh pe autostradă

de | 29.07.2017 14:21 | Actualitate

politie rutiera 1

O tânără şoferiţă din Piteşti s-a ales cu permisul suspendat şi cu o amendă de 2.900 lei, după ce a fost prinsă de poliţişti circulând cu aproape 200 km\h pe autostrada A1.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat-o pe tânăra de 33 de ani, din Piteşti, la kilometrul 66 al autostrăzii A1 București – Râmnicu Vâlcea. Femeia conducea un autoturism cu viteza de 192 km/h şi a fost sancționată cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reținut şi permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
În aceeaşi zi, un alt argeşean a fost prins de polițiști circulând cu viteză excesivă. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Câmpulung, a fost depistat pe tronsonul București – Râmnicu Vâlcea al autostrăzii A1, la kilometrul 73 în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h şi a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei iar ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile.
În total, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat 8 persoane care conduceau cu viteză excesivă, cuprinsă între 180 km/h și 200 km/h, pe autostrada A1. Toți conducătorii auto depistați au fost sancţionați contravenţional, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii