Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Șofer de Uber, ucis de un client. Atacatorul a fugit cu mașina

Un şofer de Uber a fost înjunghiat mortal, în noaptea de marţi spre miercuri, de către un client pe care-l ducea din București în Prahova. Atacatorul i-a abandonat trupul într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov, după care a fugit cu maşina, pe care ulterior a incendiat-o. Alerta s-a dat în timpul nopții, după ce polițiștii de la secția rurală Cocorăştii Colţ au fost alertați că în apropierea localităţii Brazi arde un autoturism.

Șofer de Uber, ucis de un client. Atacatorul a fugit cu mașina

„Experienţa poliţiştilor care se aflau la cercetarea la faţa locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse. Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Bărcăneşti”, arată sursa citată, potrivit Agerpres.

Citește și: Accident cu victime în Argeș. A intervenit ambulanța SMURD

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu şoferul autoturismului respectiv pe raza judeţul Ilfov şi, în urma unui conflict spontan între cei doi, şoferul a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager. „Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, menţionează IJP Prahova.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că bărbatul înjunghiat era şofer Uber, iar agresorul era client. Momentan nu se cunoaşte de la ce a pornit conflictul între cele două părţi, spun sursele menţionate. Autorul se află în custodia poliţiei, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecinţă.

Citește și: Codul Rutier: Cine nu este obligat să poarte centura de siguranță

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...