Web Analytics

Singurătatea a împins-o la acest pas. Carmen Fătuloiu a vândut casa din Topoloveni şi s-a mutat la Ştefăneşti, la fiu

de | 6.01.2023 10:45 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Bulversată de dispariția prematură a soțului, la 66 de ani, o vârstă considerată încă tânără pentru standardele de longevitate ale mileniului trei, doamna Carmen Fătuloiu a decis să vândă casa familiei, din Topoloveni.

Îl visa pe soț în fiecare noapte

Văduva a decis astfel să se mute la băiat, la Alex, în vila acestuia de la Ștefănești, alături de noră și de cele două nepoate. Carmen Fătuloiu le-a spus apropiaților că nu mai poate locui singură în vila din Topoloveni, unde are nopți grele de singurătate și vise apăsătoare, în care îl vede pe Dan, soțul său, aproape în fiecare încăpere.

Casa a fost cumpărată de familia care deține lanțul „Prima Market”

Din informațiile noastre, casa din Topoloveni a familiei Fătuloiu, situată într-o superbă zonă de dealuri, în proximitatea „Schitului dintre vii”, a fost cumpărată de unul dintre frații Gligăneanu, familie care deține în proprietate cunoscutul lanț „Prima Market”. Familia Gligăneanu mai avea o casă în apropiere de vila regretatului general Dan Fatuloiu și așa, prin cumpărare, și-a mărit domeniul. Pe surse, am aflat că prețul de vânzare ar fi în jur de 160.000 euro.

Citește și Chestorul Nicolae Berechet, despre Dan Fătuloiu: „Mai tenebroasă și mai distrugătoare stare de spirit ca știrea despre moartea lui cred că nu se poate formula…”

Citește și Câteva amintiri cu poliţistul Dan Fătuloiu

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *