Sindicatul Dacia cere creșteri salariale

de | 11.11.2021 11:38 | Actualitate, Home

Sindicatul Autoturisme Dacia a cerut, miercuri, în şedinţa de negociere pe marginea Contractului Colectiv de Muncă pentru 2022, creşteri salariale şi prime pentru rezultatele din 2021, dar şi alte beneficii, potrivit intritutiilestatului.ro.

 

Citește și Teren nou de sport propus de municipalitatea piteșteană în incinta Colegiului Economic

“În şedinţa de negocieri din data de 10 noiembrie 2021, comisia de negociere din partea Sindicatului Autoturisme Dacia a propus menţinerea tuturor drepturilor din actualul Contract Colectiv de Muncă şi negocierea în principal a următoarelor puncte: creştere salarială; primă pentru rezultatele anului 2021, majorarea valorii tichetelor cadou pentru sărbătorirea zilelor de 8 Martie şi Crăciun; primă pentru Ziua Constructorului de Maşini; Transformarea unui număr de contracte individuale de muncă pe perioadă determinată în contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată; majorarea salariului minim”, se arată pe pagina oficială a Sindicatului Autoturisme Dacia.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...