Web Analytics

Simpozion şi expoziţie la Călineşti, în memoria romilor pieriţi în Holocaust

de | 5.08.2021 12:54 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

Pe 2 august 2021, autoritățile locale de la Călinești au organizat un simpozion și o expoziție, împreună cu Asociația Plural, Romact și Institutul Elie Wiesel, pentru a sărbători Ziua Europeană pentru Comemorare a Holocaustului Romilor.
Evenimentul s-a bucurat de participarea prefectului Emilia Mateescu, a vicepreședintelui CJ Argeș, Adrian Bughiu, a inspectorului general școlar adjunct Cătălina Dumitrașcu, a lui Marius Cristian Puiu, administratorul public al județului Argeș, a lui Felix Goldbach, managerul Teatrului ”Davila”, a oamenilor de cultură Sorin Mazilescu și Claudiu Tița, a președintei Asociației Plural, Irina Ilisei, dar și a minunaților artiști Cătălin Iancu, Victor Buștean și Ana Maria Cârstina.

”Le mulțumesc în mod deosebit cetățenilor din Valea Corbului, care au participat la eveniment împreună cu copiii, dar și domnului Marius Păcuraru, prin care această comunitate s-a făcut auzită. Evenimentul a fost moderat de Lavinia Năstase. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi la acest eveniment de înaltă ținută!”, a spus Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești.

Citește și Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti: „Sunt foarte mândru şi bucuros de reuşita culturală a tinerelor talente din comuna noastră”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole