Web Analytics

Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti: „Sunt foarte mândru şi bucuros de reuşita culturală a tinerelor talente din comuna noastră”

de | 29.07.2021 13:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Localitatea Călinești a reușit să câștige patru premii importante, cu patru fetițe talentate. Ele au reprezentat comuna cu cinste la cel mai important concurs de tinere talente ale Argeșului, organizat anual de Școala Populară de Arte din Pitești, la Muzeul Golești. La acest concurs de muzică populară pentru copii, Maya Bold, din Ciocănești, a obținut Premiul I, Daria Vlad, elevă a profesorului Sebi David, din Călinești, a ocupat locul al treilea și Eliza Bold, din Ciocănești, și Eva Adnana Moga, din Udeni, au obținut mențiune.
”Mulțumim profesorilor care le-au pregătit, mulțumim părinților și juriului! Pentru mine toate cele patru participante au fost de locul întâi și le voi invita în spectacolele pe care Primăria Călinești le va organiza”, a spus Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești.

Citește și Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti: „Am organizat a treia acţiune din cadrul campaniei Călineşti – o Comună Europeană Curată”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii