Web Analytics

Simona Halep ar putea reveni pe teren chiar dacă va fi suspendată pentru dopaj

de | 4.12.2022 09:25 | Actualitate, Home, Sport

Simona Halep ar putea reveni pe teren în scurt timp, chiar dacă va primi o suspendare drastică după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat. Asta pentru că antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a înființat un mini-circuit de turnee „amicale”, denumit „Ultimate Tennis Showdown” (UTS).

Citește și: Adrian Mutu: „FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid şi vreau să câştig”

Această competiție cu caracter amical va debuta în 2023 și va fi compusă din 4 evenimente. Ele ar urma să se desfășoare în lunile iulie, septembrie, noiembrie și decembrie ale anului viitor. Astfel, întrucât meciurile de la aceste turnee nu sunt organizate de ITF sau WTA, Simona Halep va putea participa, chiar și dacă va primi o suspendare de minim un an în scandalul de dopaj în care este implicată.

Citește și: Fiscul va plăti dobânzi pentru conturile blocate ale românilor

Așadar, fostul lider WTA ar putea reveni pe teren, cel mai devreme, în luna iulie a anului viitor. Bineînțeles, dacă va fi suspendată în cele din urmă. Dacă nu va fi suspendată, Simona Halep ar putea să joace din nou încă de la începutul anului viitor, în funcție de cât de repede se va încheia procesul care se va desfășura la tribunalul Sports Resolutions din Londra.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *