Web Analytics

Adrian Mutu: „FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid şi vreau să câştig”

de | 3.12.2022 21:17 | Actualitate, Home, Sport

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte o victorie în partida din deplasare cu FC Argeş, pentru ca formaţia sa să rămână printre fruntaşele clasamentului Ligii 1. Rapid va întâlni, mâine de la ora 19:00, formaţia FC Argeş, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, într-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii 1, în direct la Digi Sport 1.

Citește și: Medicul-șef UPU Argeș, despre moartea judecătorului Apostol: „Pacientul era decompensat din toate punctele de vedere”

”Este un meci pe care vrem să îl câştigăm pentru a ţine pasul cu echipele fruntaşe. După victoriile celor de la CFR şi FCSB clasamentul devine din ce în ce mai strâns. Trebuie să turăm motoarele încă de la început, pentru că nu este timp de pierdut. FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid, trebuie să îmi fac meseria şi vreau să câştig. Multe echipe vor să intre în play-off. Eu cred că va fi un campionat dificil, sunt multe echipe care emit pretenţii la play-off, ceea ce face lupta şi mai aprigă. Sunt foarte multe echipe la diferenţă de un punct sau două”, a declarat Mutu.

El a precizat că are mulţi jucători accidentaţi şi că speră să mai recupereze câţiva până la ora meciului cu FC Argeş.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *