Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: ” Ștefăneștiul este pe mâini bune”

de | 7.08.2022 14:07 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Sâmbătă, 6 August, s-au sărbătorit Zilele Orașului Ștefănești. Au trecut 570 de ani de la prima atestare documentară. 

La eveniment a fost prezent și deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, alături de alți membri de partid și de primarii de la Pitești, Topoloveni, Mioveni și Mărăcineni. 

“La invitația primarului Nicolae Velcea, am participat ieri cu mare bucurie la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 570 de ani de la prima atestare documentară a orașului Ștefănești. 
Citește și: Joc și voie bună la Ștefănești, de ziua orașului

Am mers la Ștefănești într-o echipă puternică din care au făcut parte președintele executiv al PSD Argeș, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești -, senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, primarii Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, consilieri județeni și locali.

Am asistat la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, văzând în același timp bucuria copiilor și nepoților lor. I-am felicitat pe tinerii premiați pentru rezultatele bune obținute la învățătură și pe plan sportiv. În leagănul Brătienilor și Goleștilor se simte respectul pentru trecut, preocuparea pentru prezent și încrederea în viitor! 

Ștefăneștiul este pe mâini bune!  Felicitări primarului Nicolae Velcea și echipei sale!

La mulți ani, Ștefănești!”, a transmis Simina Bucura Oprescu, în urma evenimentului de ieri. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *