Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: „La Câmpulung nu avem nevoie de spectacol”

de | 24.02.2022 13:01 | Actualitate, Politica si Administratie

PSD Argeş vrea administraţie ca la carte în capitala Muscelului

Într-o conferință de presă organizată de PSD Argeș, la Câmpulung, deputatul Simona Bucura Oprescu, împreună cu consilierii locali ai PSD, Mirabela Manea, Constantin Ivan, Ciprian Neculăescu și Gabriel Neacșu au transmis un mesaj clar: administrația locală din Câmpulung trebuie să asigure servicii de calitate, făcute cu profesionalism.

“Vrem să fim vocea câmpulungenilor în Consiliul Municipal din Câmpulung Muscel pentru ca nevoile acestora să fie cunoscute și apărate în Consiliul Local. La Câmpulung nu avem nevoie de spectacol! Trebuie făcută administrație cu știință de carte, profesionalism și respect.Suntem echipa care ne dorim, bazându-ne pe seriozitate, pe profesionalism și mai ales pe nevoia ca prima capitală domnească a Țării Românești să fie ceea ce a fost și, mai mult de atât, să punem fiecare dintre noi osul la muncă pentru Câmpulung. Aceasta este hotărârea noastră ”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Investiţiile în infrastructură sunt tot mai multe şi mai importante pentru judeţul Argeş”

Consilierul Mirabela Manea: „Fac un apel la doamna primar să iasă din Primărie”

”Fac un apel la doamna primar să iasă din Primărie și să fie mult mai responsabilă de administrația acestui oraș”, a spus și consilierul local Mirabela Manea. ”Administrația locală spune că sunt asociații de locatari care funcționează ilegal. Acum se spune că ar fi nevoie de asociații la fiecare bloc, deci de 222 de asociații. Nu era vorba să simplificăm lucrurile? S-a spus că nu vor mai fi curățate spațiile verzi din fața blocurilor. Câmpulungenii sunt oameni gospodari și au demonstrat mereu că sunt civilizați, deci nu merită un asemenea tratament”, a punctat, la rândul său, consilierul local Ciprian Neculăescu.
Marian Staicu

Citește și Simona Bucura-Oprescu, coiniţiator al legii „pentru subţierea dosarului cu şină”: „Debirocratizăm România!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *