Simona Bucura-Oprescu, coiniţiator al legii „pentru subţierea dosarului cu şină”: „Debirocratizăm România!”

de | 11.11.2021 13:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu este coinițiator al unei legi care simplifică funcționarea administrației publice. „Debirocratizăm România! Legea pentru «subțierea dosarului cu șină» a fost promulgată astăzi (marți, 9 noiembrie, n. red.) și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial!
În calitate de deputat, am fost coinițiator al acestui proiect de lege, menit să completeze O.U.G. nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale, iar Comisia pentru administrație publică, al cărei președinte sunt, a fost comisie raportoare.

Faptul că proiectul devine acum realitate este o mare bucurie și mulțumire pentru munca pe care noi, parlamentarii, o depunem în slujba dumneavoastră, a cetățenilor!
Concret, noua lege obligă instituțiile publice și organele de specialitate ale administraţiei publice să NU mai ceară persoanelor fizice sau juridice copii după avize sau alte documente care au fost emise tot de instituţii publice sau organe ale administraţiei publice. Astfel, de acum aceste instituții ale statului își vor interconecta eficient bazele de date și totodată vor simplifica procedurile de interogare a acestora. Hai că se poate! Luptăm pentru un trai mai bun acasă, în România!”, a transmis deputatul Simona Bucura-Oprescu într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Guvernul Cîţu a îndatorat România pentru generaţii”

Citește și Simona Bucura Oprescu (PSD): Credinţa este coloana infinitului pentru ortodoxia românilor

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Circulație restricționată pe Autostrada București-Pitești
Circulație restricționată pe Autostrada București-Pitești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08.30 – 14.00, pentru efectuarea lucrărilor de reparații asfaltice, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă pe Autostrada A1 pe sensul București către...

Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului
Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului

În acest weekend, 20 – 22 mai 2022, se vor desfășura manifestările prilejuite de aniversarea a 634 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, sub egida „Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești”. Cu această ocazie, Publitrans, prin administrația locală,...


Loading RSS Feed