Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu: „Investiţiile în infrastructură sunt tot mai multe şi mai importante pentru judeţul Argeş”

de | 17.02.2022 13:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a anunțat că a fost desemnat, de către CNAIR, câștigătorul pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 (Curtea de Argeș – Tigveni) și a studiului de fezabilitate pentru lotul 2 (Tigveni – municipiul Râmnicu Vâlcea) pe DN 73C.
„Cu Sorin Grindeanu ministru al Transporturilor, investițiile în infrastructură sunt tot mai multe și mai importante pentru județul Argeș!”, a punctat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Astfel, luni, 14 februarie a.c., au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor. Valoarea contractului pentru lotul 1 este 1.881.176,54 lei fără TVA, cu durata de 11 luni.
Valoarea contractului pentru lotul 2 este de 3.686.099,41 lei fără TVA, cu durata de 14 luni. Ofertantul desemnat câștigător pentru ambele loturi este Proiect-Construct Regiunea Transilvania.
„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, se mai arată în comunicatul transmis de Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș.
M.S.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: Oportunitate de finanțare pentru extinderea rețelelor de gaze

Citește și Ion Mînzînă şi Simona Bucura-Oprescu, întâlnire la Transporturi cu ministrul Grindeanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *