Simona Bucura Oprescu, întâlnire cu Ambasadoarea Franței în România

de | 14.03.2022 13:48 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, simona Bucura Oprescu a participat, săptămâna trecută, la o întâlnire cu Ambasadoarea Franței în România, Laurence Auer. În cadrul revederii, s-a discutat despre eficiența fondurilor PNRR și despre evaluarea efectelor crizei din Ucraina-Rusia pentru Automobile Dacia.

”În contextul Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene, am discutat cu Excelența Sa despre absorbția cât mai eficientă a fondurilor din PNRR la nivel local, astfel încât să fie evitate disparitățile dintre regiuni, despre cooperarea descentralizată și nevoia unor politici adaptate noului context internațional.

Citește și:Simona Bucura Oprescu s-a întâlnit cu Ambasadorul Arthur Mattli

Am abordat și evaluarea efectelor crizei din Ucraina-Rusia pentru Automobile Dacia.

De asemenea, în cadrul întâlnirii mi-am exprimat dorința unui schimb direct de bune practici dintre Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților și comisia omoloagă din Adunarea Națională a Franței.

Nu în ultimul rând, i-am adresat Excelenței Sale invitația de a face o vizită de lucru în județul Argeș. De-a lungul timpului, diplomația parlamentară și relațiile bilaterale cu Franța au adus influențe pozitive în țara noastră, atât din punct de vedere cultural, cât și legislativ sau economic.”, a transmis deputatul de Argeș al PSD.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...