Simona Bucura Oprescu s-a întâlnit cu Ambasadorul Arthur Mattli

de | 9.03.2022 11:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu s-a întâlnit cu Arthur Mattli, Ambasador al Confederației Elvețiene la București și președinte al Grupului Ambasadelor Delegațiilor și Instituțiilor Francofone din România.

Subiecte referitoare la contribuția finaniciară elvețiană, precum și susținerea și creșterea investițiilor elvețiene în țara noastră, au fost dezbătute în întâlnirea de lucru a celor doi.

”Am discutat despre contribuția financiară elvețiană pentru reducerea diferențelor de dezvoltare dintre regiuni, despre susținerea și creșterea investițiilor elvețiene în România, dar și despre colaborarea cu comisia omoloagă din Parlamentul Elveției.

Citește și:Deputatul Simona Bucura-Oprescu (PSD): Internship la Camera Deputaților!

I-am transmis Excelenței Sale deschiderea noastră față de inițierea unor schimburi cu comisia pentru administrație din legislativul de la Berna, pe subiecte legate de îmbunătățirea activității legislative din domeniu.Totodată, i-am adresat domnului Ambasador invitația de a efectua o vizită de lucru în județul Argeș.

Obiectivele noastre comune rămân strâns legate de intensificarea colaborării de diplomație parlamentară, de cooperarea în cadrul Francofoniei, de interesul pentru investițiile elvețiene și de susținerea pentru dezvoltare regională.”, transmite deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...