Simona Bucura Oprescu: „Guvernul lui Sapă de Lemn, o nouă reuşită”

de | 5.08.2021 13:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul Simona Bucura Oprescu transmite, într-un comunicat de presă, că nici pandemia nu afectează economia cât reușește să o facă Guvernul actual.
„Guvernul lui Sapă de Lemn, o nouă «reușită»! «Economia duduie».
Numărul firmelor suspendate în România este mai mare cu aproape 18% decât primul semestru din anul precedent, conform datelor Oficiului Național al Registrului Comerțului. Și nu! Firmele din turism nu sunt printre fruntașele suspendărilor, deși au fost semnificativ afectate de pandemie.

Aceasta este dovada că în România nici pandemia nu afectează economia cât reușește să o facă Guvernul bancherului De Dreapta, Cîțu! Conform ONRC, în primul semestru din 2021, numărul firmelor care și-au suspendat activitatea a crescut cu 17,66%. În intervalul menționat: Bucureștiul are cel mai mare număr de firme suspendate – 659, iar județul Ialomița are cel mai mare procent în creștere față de anul trecut, cu 125% mai multe firme suspendate.
Alte județe, față de aceeași perioadă a anului trecut: Mehedinți – 114% mai multe firme suspendate, Suceava – 75,76% mai multe firme suspendate, Argeș – 17,92% mai multe firme suspendate, Bihor – 12,65% mai multe firme suspendate, Iași – 12,5% mai multe firme suspendate.
Numai în luna iunie au avut loc aproape o mie de suspendări la nivel național, iar în Argeș, de la 1 ianuarie și până în prezent, în fiecare zi, cel puțin o firmă și-a suspendat activitatea”, spune deputata PSD.
M.S.

Citește și Simona Bucura Oprescu (PSD) : „Amânarea PNRR, o lovitură puternică și pentru pensionari!”

Citește și Simona Bucura Oprescu:”Programul Național de Dezvoltare Locală inițiat de către PSD a fost un succes”

 

 

Acest articol este despre: psd,psd arges,simona bucura oprescu

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed