Web Analytics

Simona Bucura Oprescu (PSD) : „Amânarea PNRR, o lovitură puternică și pentru pensionari!”

de | 19.07.2021 11:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu a transmis în mediul online un mesaj referitor la amânarea aprobării de către Comisia Europeană a Planului Național de Redresare și Reziliență, aceasta fiind o lovitură puternică și pentru pensionari:

„Amânarea aprobării de către Comisia Europeană a Planului Național de Redresare și Reziliență îi afectează direct și pe pensionari!

Astfel, după cum a declarat chiar președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, de abia în 2024-2025 ar putea avea loc primele încasări de pensii recalculate!

 

 

 

CITEȘTE ȘI: SC Apă Canal 2000 SA: Se recomandă utilizarea rațională a apei potabile!

 

 

 

 

Acesta a arătat că amânarea PNRR a dat peste cap tot programul de recalculare, iar termenele prevăzute pentru implementare nu mai pot fi respectate!

Așadar, în vreme ce alte țări vor primi încă din această vară banii pentru PNRR, România nici măcar nu are documentul aprobat.

În plus, pe lângă faptul că se pierd bani și timp pentru investiții în infrastructură, în educație, sănătate și în economie, iată că se atentează și la veniturile românilor prin întârzierea reformelor mult promise!”, a precizat deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu mai pot cu expirata asta care e pe toate tomberoanele din Pitești, bleahh!