Web Analytics

Simona Bucura Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor”

de | 4.07.2022 15:52 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, anunță că femeile care conduc IMM-urile și, inclusiv, microîntreprinderile vor putea putea beneficia, de la stat, de un ajutor de până la 200.000 de lei dacă înființează noi locuri de muncă.

„Măsura este prevăzută într-un proiect de ordin inițiat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) pentru aprobarea procedurii de implementare a programului Femeia Antreprenor.

Citește și: PSD Argeș: “Mititeii” liberali se agită precum produsele de carmangerie pe grătar în cazul subiectului de la Călinești

Aceasta face parte dintr-un proiect de stimulare a firmelor să promoveze femei în funcții de conducere.

Pentru perioada 2022-2027, programul are un buget estimat de 1 miliard de lei, din care ar urma să fie finanțate 5.000 de antreprenoare.

Conform celor mai recente date ale Oficiului Național al Registrului Comerțului, dintre cele 38.297 de persoane împuternicite la conducerea persoanelor juridice active din județul #Argeș, 13.641 sunt femei, ceea ce reprzintă 35,64% din total.

Detalii privind acest proiect pot fi obținute accesând link-ul http://turism.gov.ro/web/2022/06/24/proiect-de-procedura-2/”, mai transmite deputatul PSD Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *