Web Analytics
scris joi, 07.09.2017

Simona Brătulescu, verificări în şcolile din Argeş

5 AldeSimona Brătulescu, unul dintre cei doi vicepreședinți ai CJ Argeș și președinte ALDE Argeș, va merge zilele acestea să verifice toate școlile și grădinițele din Argeș. Va fi urmărit stadiul lucrărilor pentru care instituția a alocat fonduri substanțiale.

Simona Brătulescu, verificări în şcolile din Argeş

Lucrările se referă la reabilitarea grupurilor sanitare, a incintelor școlare sau la amenajarea spațiilor de învățat și de joacă în condiții de siguranță și igienă. Primele unități școlare verificate de către aceasta sunt cele din Albeștii de Argeș și Cicănești.
„Școala din Albeștii de Argeș a beneficiat de o investiție de 130.000 lei pentru reabilitarea și modernizarea grupurilor sanitare din incintă, iar la Cicănești s-au investit 70.000 lei pentru amenajarea aleii și a incintei unității. Verificările vor continua în toată perioada până la deschiderea noului an școlar”, transmite Biroul de presă ALDE Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

17 ani fără Dobrin!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, pe 26 octombrie 2007,...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...