Web Analytics
scris joi, 07.09.2017

Simona Brătulescu, verificări în şcolile din Argeş

5 AldeSimona Brătulescu, unul dintre cei doi vicepreședinți ai CJ Argeș și președinte ALDE Argeș, va merge zilele acestea să verifice toate școlile și grădinițele din Argeș. Va fi urmărit stadiul lucrărilor pentru care instituția a alocat fonduri substanțiale.

Simona Brătulescu, verificări în şcolile din Argeş

Lucrările se referă la reabilitarea grupurilor sanitare, a incintelor școlare sau la amenajarea spațiilor de învățat și de joacă în condiții de siguranță și igienă. Primele unități școlare verificate de către aceasta sunt cele din Albeștii de Argeș și Cicănești.
„Școala din Albeștii de Argeș a beneficiat de o investiție de 130.000 lei pentru reabilitarea și modernizarea grupurilor sanitare din incintă, iar la Cicănești s-au investit 70.000 lei pentru amenajarea aleii și a incintei unității. Verificările vor continua în toată perioada până la deschiderea noului an școlar”, transmite Biroul de presă ALDE Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită