Web Analytics

„Sigur că Adrian îmi cântă! Avem multe chitare în casă„

de | 10.08.2011 21:06 | Actualitate

# Mihaela Miuţescu, despre CD-ul cu romanţe pe care-l scoate fostul deputat liberal. Supranumit și Domnul Miliard, după ce a promis în campania electorală din 2008 că va aduce această sumă (în euro) argeșenilor, Adrian Miuțescu, fostul deputat și președinte al PNL, se pregătește să scoată un CD cu romanțe.  Odată ce a eșuat în politică (să nu uităm că același Adrian Miuțescu a promis și că va face metrou de suprafață pe ruta Pitești-Mioveni), politicianul pare hotărât să se rebrenduiască și să-şi împartă muzica doar cu familia şi prietenii. De teamă să nu ne răspundă cântând, am evitat să facem un interviu cu domnul Miuțescu. L-am realizat însă cu soția sa, doamna Mihaela, retrasă definitiv din afaceri, după  ce firma pe care o administra în Curtea de Argeș a dat faliment. Amabilă, Mihaela Miuțescu a aceptat să ne recite câte ceva din poezia vieţii soţului dumneaei.
# Împărtăşiţi pasiunea soţului dvs. pentru muzică?
– Bineînțeles, mai ales că nu toţi beneficiază de asemenea hobby-uri, care să se deosebească de banalele călătorii sau cumpărături. Eu zic că Adrian este înzestrat de la natură cu un har special.
# Prin muzică v-a impresionat şi v-a convins să-l acceptaţi ca soţ?
– În general, cei care studiază unul din segmentele artelor frumoase, muzica în cazul acesta, sunt de-o frumuseţe sufletească deosebită. Sensibilitatea de care a dat dovadă şi dă în continuare Adrian este unul din argumentele pentru care am decis să ne petrecem restul vieţii împreună.
# Obişnuieşte să vă cânte într-un cadru intim?
– Sigur că da, avem mai multe chitare în casă.
# S-ar putea transforma această pasiune și într-o meserie?
– Adrian are un proiect prin care vrea să înregistreze un CD doar pentru familie şi prieteni, nu face comerţ din asta. Meseria lui este de inginer, iar hobby-ul rămâne tot hobby.
# Activând în mediul dur al politicii, cum a reuşit soţul dvs. să-şi conserve sensibilitatea de care spuneți?
– Are avantajul unei educaţii pragmatice care i-a dat întotdeauna putere și îi dă și în continuare, inclusiv puterea de-a activa oricând în politică. Sensibilitatea lui Adrian este o latură pe care numai familia lui i-o cunoaşte.
# Ce credeți, poate fi muzica un mijloc prin care soțul dvs să se reabiliteze în ochii argeșenilor?
– Da, se poate spune şi aşa, dar fără a globaliza. Nu vrea să se apropie de toţi argeşenii, e vorba de un circuit închis.
# Dar de ce, se teme cumva că nu toți îl vor accepta și în ipostaza de cântăreț de romanțe?
– Nu ne interesează părerea oamenilor, pe noi ne interesează părerea prietenilor și a familiei. Dacă nouă ne face plăcere acest lucru, și prietenilor le face plăcere.
# Se teme cumva domnul Miuțescu că adversarii politici ar putea profita de apariția acestui CD, ca să afirme că s-a apucat de cântat pentru că a eșuat în politică?
– Atunci când porneşti un proiect, nu-ţi propui să mulţumeşti pe cineva, acesta este un ideal absolut care nu poate fi realizat de nimeni. Nu întotdeauna lucrurile pe care le faci trebuie să facă plăcere şi să fie apreciate de toată lumea. Sunt unii care or să aprecieze, alţii care or să-l atace pe Adrian, iar alţii care vor rămâne indiferenţi.
# Dar femeia de carieră Mihaela Miuţescu ce face în momentul de față? În ce proiecte mai este ea implicată?
– La momentul ăsta n-am niciun proiect, sunt foarte obosită şi mi-am propus să mă odihnesc, atât fizic, cât şi psihic. Fiecare dintre noi, când ajunge la o anumită vârstă, îşi face o scară a valorilor şi hotărăşte ce este mai bine pentru el. Eu am tras o linie şi am considerat că pot să-mi permit să mă odihnesc.
Luiza Popescu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii