Web Analytics
scris sâmbătă, 15.10.2022

Și tinerii din centrele de protecție socială au participat la Bursa Locurilor de Muncă

Vineri, 14 octombrie, a avut loc Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM la Casa de Cultură a Studenților din Pitești. Au fost disponibile 578 locuri de muncă, din care 60 au fost destinate participanților care au absolvit studii superioare.

Și tinerii din centrele de protecție socială au participat la Bursa Locurilor de Muncă

Consiliul Județean Argeș, prin DGASPC Argeș, susține integrarea socio- profesională a persoanelor cu dizabilități, a tinerilor din centrele de protecție socială și a persoanelor expuse riscului marginalizării sociale. Astfel, la acest eveniment au participat și tineri din centrele de protecție socială aflate în subordinea DGASPC Arges, persoane cu dizabilități neinstituționalizate și tineri expuși riscului marginalizării sociale. „Tinerii din centrele de protecție socială au discutat cu angajatorii, au depus CV- uri și au fost interesați de oferta de locuri de muncă”, a transmis DGASPC.

Citește și ”Povestiri din Holocaust”, pe benzi desenate, în fața Bibliotecii Județene

„Conducerea DGASPC Arges urează succes tuturor tinerilor din centrele de protecție socială și persoanelor cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea integrării socio- profesionale, în viața independentă”, mai transmit autoritățile.

Sursă foto: Facebook DGASPC Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *