Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Şi la IMM-uri Argeşul ţine de Ploieşti

Guvernul a hotărât înființarea unor agenții teritoriale pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism, iar în această privință Argeșul se regăsește tot ca județ arondat, nu ca un centru teritorial. Practic s-a decis fuzionarea celor nouă agenții înființate anul trecut, acum existând doar trei structuri teritoriale, acestea având sediile la Ploiești, Constanța și Brașov.
Agenția teritorială pentru întreprinderi mici și mijlocii și turism Ploiești a fost înființată prin fuziunea Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii Ploiești, Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii București și Agenției pentru întreprinderi mici și mijlocii Craiova și prin preluarea reprezentanțelor teritoriale din turism: Bușteni, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Mehedinți.

Şi la IMM-uri Argeşul ţine de Ploieşti

Sunt 14 județe arondate acesteia, printre ele regăsindu-se și Argeșul. Agențiile au ca obiect de activitate sprijinirea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii și turismului, în vederea dezvoltării și consolidării mediului de afaceri și a creșterii absorbției de fonduri nerambursabile de la bugetul de stat și din fonduri externe pentru sectorul întreprinderilor mici și mijlocii și turismului.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Activele de la Cesar ARO Câmpulung au fost cumpărate de familia Răuţoiu

Citește și Argeș. Un atelier de tâmplărie, transformat în Ambulatoriu la Spitalul Vedea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *