Web Analytics
scris sâmbătă, 02.12.2023

Și-a înjunghiat mortal soția în fața celor doi copii, apoi a postat fotografia pe Facebook

Eveniment cutremurător în Bistrița-Năsăud. Tragedia a avut loc sâmbătă, 2 decembrie, în municipiul Bistrița. O crimă terifiantă a fost comisă într-o familie cu doi copii: o femeie de 33 de ani a fost ucisă cu sânge rece. Ucigaşul ar fi chiar soţul acesteia, care a făcut gestul final de faţă cu cei doi copii ai lor. La rândul său, bărbatul de 34 de ani este grav rănit şi are nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Realitatea PLUS.

Și-a înjunghiat mortal soția în fața celor doi copii, apoi a postat fotografia pe Facebook

Citește și: Ministrul Transporturilor, petrecere într-un club de fițe de la munte, de Ziua Națională



Bărbatul de 34 de ani, fost angajat în armată, lucra în prezent ca șofer de TIR și abia revenise acasă din străinătate, spun apropiații. Cel mai probabil, din cauza geloziei, cei doi au început să se certe. Totul a degenerat într-o adevărată luptă cu cuțite, iar individul a ucis-o pe femeie. Toată scena s-ar fi petrecut în fața celor doi copii minori ai soților. După ce a ucis-o pe femeie, bărbatul nu a sunat la 112, ci a fotografiat trupul acesteia și a postat pe internet poza.
Când au ajuns echipajele de salvare la locuința celor doi, femeia era deja decedată, iar agresorul a fost și el dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...