Web Analytics

Ministrul Transporturilor, petrecere într-un club de fițe de la munte, de Ziua Națională

de | 2.12.2023 18:38 | Actualitate, Home

Ministrul Transporturilor a petrecut occidental, la un club de fițe din Poiana Brașov, de Ziua Națională a României. Realizatoarea Anca Alexandrescu a postat pe contul de Facebook poze incriminante cu ministrul Grindeanu care „mai ciocnește un păhărel”. „N-are el chef de drumuri și șosele, ci vrea să preia PSD și se visează președintele României”, a declarat Anca Alexandrescu.

Citește și: Eurodeputații bulgari și români vor protesta la Viena împotriva opoziției Austriei la includerea Bulgariei și României în Spațiul Schengen


„E strigător la cer că ministrul care taie panglici tot timpul petrece într-un club de fițe. Nu e prima oară când Grindeanu se afișează într-un club de fițe, unde o sticlă de șampanie pleacă de la 1.000 de euro. Am avertizat că Sorin Grindeanu nu e ceea ce pare a fi. El se laudă că a investiți cei mai mulți bani în infrastructură, dar în continuare nu se poate circula pe Valea Prahovei. Victor Ponta declara că va dimisiona dacă nu se va construi Autostrada Ploiești-Brașov. N-a demisionat, ba mai mult, e consilier în Guvernul Ciolacu, și aduce pe filiera sa numai constructori din Turcia. Grindeanu are alte preocupări. E conectat la Grupul de la Cluj și la Victor Ponta. Visul lui e să ajungă șef la PSD și președinte de țară, nu să facă drumuri”, a declarat Anca Alexandrescu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *