Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Și-a agresat bunica și a amenințat oamenii pe străzile Mioveniului cu un pistol airsoft. A fost pus sub control judiciar


În ziua de 13 martie, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Orașului Mioveni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale), tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie, în care persoana bănuită se află sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Și-a agresat bunica și a amenințat oamenii pe străzile Mioveniului cu un pistol airsoft. A fost pus sub  control judiciar

Citește și Video. Exercițiu tactic al Jandarmeriei Argeș la ICN Mioveni


Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 februarie, un tânăr de 23 de ani, din Mioveni, ar fi amenințat cu acte de violență doi bărbați, pe raza orașului Mioveni, prin folosirea unui pistol neletal, de tip airsoft, nesupus autorizării, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.


De asemenea, din verificări s-a stabilit faptul că, în seara aceleiași zile, tânărul și-ar fi agresat bunica, polițiștii sesizându-se din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.


Reamintim că în ziua de 06 februarie, după administrarea probatoriului, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită