Web Analytics

Sfatul psihologului. Efectele psihologice ale vacanţei de vară

de | 18.08.2022 12:00 | Actualitate, Home, Opinii

Să vă luați o vacanță este important pentru sănătatea dvs. mentală. Este, de asemenea, bună pentru sănătatea fizică și poate ajuta la prevenirea stresului și epuizarea profesională.
Puteți lua câteva măsuri pentru a vă asigura că vacanța dvs. este cât mai plăcută posibil, astfel încât să vă puteți întoarce cu un sentiment de revigorare și relaxare.
Ar fi bine să vă planificați o călătorie plină de activități și să vă odihniți adecvat. Important este să faceți ceva diferit în fiecare zi. Dacă aveți copii, planificați cel puțin o excursie de o zi, în care aceștia nu au voie să își aducă dispozitivele electronice. Deconectați-vă și dvs. de la locul de muncă. Trăiți momentul și savurați experiențele.

Citește și Dependenţa de jocuri de noroc

Pentru a evita să vă gândiți în mod constant la ceea ce trebuie să faceți când ajungeți acasă, concentrați-vă pe momentul de atunci, pentru a vă bucura de fiecare zi de vacanță.
Să îți iei o pauză de la rutina zilnică este vital pentru sănătatea fizică, dar și pentru cea mentală. Dacă nu vă luați suficient timp liber, acest lucru poate duce la stres și la alte probleme pe parcurs.
Psihologii Clinicii Senex (București și Pitești) te pot ajuta să rezolvi situația cu care te confrunți.
Programări: 0724.222.500 sau ne puteți găsi și pe www.clinicasenex.ro.

Întâlnirea cu un psiholog vă va da șansa să vă puteți simți în siguranță pentru a vorbi despre tot ceea ce vă stă pe suflet și a crea schimbarea dorită. Este un loc unde poți vorbi despre gânduri și sentimente dificile, pe care altfel te-ai putea simți speriat să le împărtășești cu oamenii din jurul tău. Este un loc unde să te simți înțeles, poate pentru prima dată.
Bogdan Stoian, psiholog clinician şi fondator Clinica Senex

Citește și Trauma şi adicţiile

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii