Web Analytics
scris miercuri, 18.05.2022

Serviciul Român de Informații va participa „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022”

SRI a anunţat, marţi, că va participa în calitate de expozant şi co-organizator la a VIII-a ediţie a expoziţiei şi conferinţei internaţionale „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022”.

Serviciul Român de Informații va participa „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022”

Potrivit unui comunicat al SRI, evenimentul, dedicat industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private, se va desfăşura în cadrul Complexului Aeronautic Romaero SA Băneasa, în perioada 18-20 mai.

Citește și: Activități educative desfășurate de jandarmi în școlile din Pitești

„Serviciul Român de Informaţii va prezenta publicului dispozitive de realizare a intervenţiei contrateroriste şi pirotehnice, dar şi echipamente tehnice şi de comunicaţii dezvoltate în cadrul unor proiecte de cercetare la nivel intern sau în cooperare cu parteneri externi specializaţi în domeniul dezvoltării tehnologice. La standul amenajat de SRI se vor regăsi specialişti din cadrul a trei unităţi militare şi materiale de prezentare care includ informaţii despre cum poţi deveni ofiţer SRI, despre candidatul potrivit pentru organizaţia noastră sau procesul de încadrare în sistem”, se arată în comunicat, notează Agerpres.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, la ora 10.00. BSDA 2022 este cea mai mare expoziţie de profil din sud-estul Europei şi este acreditată de către Departamentul pentru Apărare al SUA. La BSDA 2022 vor participa în calitate de expozanţi aproximativ 380 de firme româneşti şi străine, iar programul evenimentului va include exerciţii demonstrative, prezentări şi conferinţe.

Citește și: Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

SRI menţionează că poate fi găsit în cele trei zile ale expoziţiei în Hala C, la standul 460.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *