Web Analytics
scris miercuri, 18.05.2022

Activități educative desfășurate de jandarmi în școlile din Pitești

Jandarmii argeșeni alături de reprezentanți ai I.S.U. Argeș și ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Argeş(C.J.R.A.E.) au desfășurat în cursul zilei de ieri, 17 mai, a.c., o activitate preventiv-educativă la care au participat elevi și cadre didactice ai Liceului Teoretic Ion Cantacuzino, Colegiului Național I.C. Brătianu și Liceului de Artă Dinu Lipatti din municipiul Pitești. Aceste activități s-au desfășurat în cadrul proiectului educațional ”Tu alegi”, inițiat și organizat de către C.J.R.A.E. Argeș.

Activități educative desfășurate de jandarmi în școlile din Pitești

Citește și:Ajutoare de urgență pentru opt familii din Argeș

Pe timpul activităților, participanților le-au fost prezentate principalele fapte antisociale ce sunt săvârșite de către elevi și consecințele legale, sociale și morale ale acestora. De asemenea au fost dezbătute și teme precum prevenirea bullying-ului și a absenteismului școlar.

„Aceste întâlniri urmăresc în special reducerea violenţei şcolare, dar şi încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul școlar, social sau familial.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită