Web Analytics

Sepsi s-a distrat cu FC Argeș, dându-i doar 4 goluri

de | 24.07.2022 14:29 | Actualitate, Home, Sport

Lăudați până le-a crescut glicemia, după victoria cu UTA, alb-violeții si-au dat în petec în deplasarea de la Sepsi. Codul roșu de caniculă i-a lovit doar pe ai noștri, nu și pe jucătorii din Sfântul Gheorghe. Deși Sepsi a jucat al doilea meci oficial în nici 70 de ore și al treilea în 7 zile.

Prima repriză a fost echilibrată, ba chiar alb-violeții puteau marca în ultimul minut, dacă Bertrand, cu o indolență incredibilă, nu trimitea din 4 m pe lângă poarta covăsnenilor. A doua repriză a fost una fără istoric pentru FC Argeș.

Filmul s-a rupt în minutul 49, după ce Cestor a fost lovit în mâna desprinsă de corp și arbitrul a dictat penalty din care covăsnenii au marcat. Apoi au mai înscris de încă trei ori, prin Mitrea-min. 60, Ștefănescu- min 63 și Golofca în min. 80.

Citește și Obosiți fără glorie! CS Mioveni-Farul: 0-2

Până la final, Sepsi s-a distrat cu un FC Argeș inert, care a cazut inexplicabil în repriza a doua. Singurul alb-violet care a mai mișcat a fost Ișfan, iar cel mai slab Cestor, urmat de Marius Constantin. Acesta din urmă, deși un jucător masiv, a făcut un marcaj moale la Mitrea permițându-i să înscrie cu capul, deși e cu un cap mai mare decât el. La fel, golul trei covăsnean a fost marcat de Ștefănescu, după ce Cestor și Tofan n-au strâns suficient, eliberând un adevărat bulevard pentru jucătorul lui Sepsi. Asta în contextul în care Grigore Turda a fost lăsat pe banca de rezerve, cu statut de rezervă de lux.

Ca să n-o mai lungim, deplasarea de la Sepsi a fost ca un vis urât din care trebuie să ne trezim cât mai repede. Gabriel Grigore

Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. DEMISIA, VLADOIU,PREPELITA,STANCIU,GENTEA.DESFIINTAREA,E CEA MAI IEFTINA SOLUTIE,DECAT UMILINTA ETAPA DE ETAPA.VAE VICTIS.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *