Web Analytics

Obosiți fără glorie! CS Mioveni-Farul: 0-2

de | 22.07.2022 23:08 | Actualitate, Home, Sport

Diferență de cel puțin două viteze între echipa lui Hagi și CS Mioveni. Pelici a încercat să facă ce știe el mai bine, să aglomereze jocul și să blocheze culoarele Farului și cam atât. Nici măcar la contraatac n-au jucat “gazdele” de la Mioveni, fiindcă n-au avut cu cine.

Bogdan Rusu a părut între două trenuri, cu gândul mai mult la transferul morganatic la CSU Craiova. Ori n-a vrut să joace, ori a fost într-o zi confuză, cert e că a făcut greșeli elementare, gen pase moi sau preluări greșite. Iar Blănaru, Șerbănică și Coșereanu, jucători de Liga a II-a, obosiți fără glorie, rătăciți parcă în iarba primului eșalon.

Golul Farului din repriza a II-a a venit firesc, după ce Hagi a mutat în atac și l-a introdus pe Adi Petre în locul gloabei Torje. Iar nou-intratul a și marcat din penalty în minutul 58, după un henț in careu făcut de Șerbănică. Jucătorul Mioveniului a fost surprins cu mâinile pe sus, de parcă ar fi căutat să fure berze de pe cuib.

Citește și Noul atacant al FC Argeș Paul Arnold Garita: ”Îmi doresc să debutez cât mai repede”

Minutul 78 din nou penalty, după ce un jucător al Farului a fost călcat grosolan pe picior. Din nou, executat impecabil de Adi Petre și Farul conducea cu 2-0.

În minutul 81 a venit și bomboana de pe colivă, când Daniel Toma de la Mioveni îl faultează dur pe Robert Moldoveanu. Și cum orice începe prost se termina și mai prost, Mioveniul a beneficiat de un penalty în minutul 90, însă nou intratul Voinea l-a ratat.

Concluzia? De câți bani atâta pește, numai că peștele din lotul Mioveniului a cam început să miroasă. Același lot, transferuri puține, și alea cam ca mâncarea rămasă de la nuntă. Viața grea pentru galben verzi în actuala ediție a Superligii. Chiar nu știu ce ar mai putea inventa Pelici pentru ca Mioveniul să se salveze, mai ales că nu va mai fi nici superoferta din sezonul trecut, cu doua retrogradate înainte de vreme, cum au fost Clinceniul și Gaz Metan.

Gabriel Grigore

Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *