Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Senatorul Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu: „Raliul Argeșului este astăzi un  fenomen sportiv de top datorită unui management de top care nu promite, ci realizează!”

În seara zilei de joi, 9 mai, la Pitești a fost dat startul festiv al Raliului Argeșului, competiție susținută de ACS DTO Rally Team, alături de parteneri – Consiliul Județean Argeș și Primăria Pitești – precum și de Federația Română de Automobilism Sportiv. Alături de primarul Cristian Gentea și președintele Consiliului Județean Ion Mânzână, senatorul Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu,  a fost unul dintre cei care au dat aseară startul la Raliul Argeșului. Imediat după debutul oficial al competitiei a transmis un mesaj.

Senatorul Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu: „Raliul Argeșului este astăzi un  fenomen sportiv de top datorită unui management de top care nu promite, ci realizează!”

„Raliul Argeșului este o dovadă în plus că Piteștiul ajunge în top, acolo unde îi este locul”

„Salut revenirea în forță a Raliului Argeșului, ediția 2024! 66 de echipaje din cinci țări se vor întrece într-o etapă cu cel mai înalt coeficient oferit de Federația Română de Automobilism Sportiv. În perioada 9-11 mai, vă așteptăm, iubitori ai motorsportului, la cel mai important eveniment de profil din sudul României, organizat în Pitești, pe Transfăgărășan și la Câmpulung. Sub coordonarea impecabilă a DTO Rally, Raliul Argeșului 2024 aduce spectacolul și mai aproape de public, având ca element de noutate o probă spectacol desenată chiar în municipiul Pitești, pe aleile parcului Lunca Argeșului!

Raliul Argeșului este o dovadă în plus că Piteștiul ajunge în top, acolo unde îi este locul și că domnul primar, Cristian Gentea, este un om de cuvânt! Cheia succesului stă în colaborarea exemplară a organizatorilor cu Primăria Pitești, Consiliul Județean Argeș și toate autoritățile locale și naționale care susțin buna desfășurare a evenimentului. Raliul Argeșului este astăzi un  fenomen sportiv de top datorită unui management de top care nu promite, ci realizează! Mult succes tuturor!”, a anunțat senatorul Ovidiu Puiu.

Citește și: Piteștiul, în bubuit de motoare! A început Raliul Argeșului!

Citește și: 66 de echipaje se întrec la Raliul Argeșului. Cele mai rapide echipaje din România și alte 4 țări vor fi prezente pentru fanii argeșeni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *