Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Piteștiul, în bubuit de motoare! A început Raliul Argeșului!

În seara zilei de joi, 9 mai, la Pitești a fost dat startul festiv al Raliului Argeșului, competiție susținută de ACS DTO Rally Team, alături de parteneri – Consiliul Județean Argeș și Primăria Pitești – precum și de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Piteștiul, în bubuit de motoare! A început Raliul Argeșului!

Citește și: Video. Primarul Gentea i-a dat gol lui Dani Coman în secunda 15!

Într-o atmosferă de sărbătoare, în prezența unui public numeros, cu muzică și program de majorete, echipajele care vor pleca mâine pe traseu, spre Transfăgărășan, au urcat cu mașinile pe rampa din fața sediului Primăriei Pitești și au fost aplaudați la scenă deschisă.

Animatorul acestui eveniment a fost cunoscutul Dani Oțil, el invitându-i pe rând să dea startul, fluturând un mare steag tricolor, pe primarul Cristian Gentea, pe Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, pe Adrian Bughiu, vicepreședinte, și pe Lucrețiu Tudor, city-managerul municipiului.

Pentru că Ion Mînzînă manevra destul de stângaci drapelul, undeva, pe margine, primarul Cristian Gentea, viceprimarul Gelu Tofan, chiar și vicele Bughiu se amuzau copios. Edilul-șef chiar spunea că „parcă ar fi la 23 August” și că „hai, că în doi-trei ani învață”…

Rând pe rând, în bubuit de motoare, bolizii coborau rampa și porneau pe Strada Mare, spre boxele din Piața „Vasile Milea”, în aplauzele spectatorilor. Le întorceau salutul mari campioni, precum Simone Tempestini, Vali Porcișteanu și alții ca ei.

Vă reamintim că pentru ediția din acest an, organizatorul ACS DTO Rally Team a pregătit nouă probe speciale. 66 de echipaje din țară și din străinătate se vor așeza la start. Două zile de concurs cu un total de peste 430 de kilometri, cu probe speciale pe Transfăgărășan, lângă Câmpulung și în Pitești. 

Evenimentul are parte de schimbări de format și de program, cu noutăți din punct de vedere al probelor speciale, cât și al sesiunii oficiale de teste.

Jurnaliștii Cătălin Oprișan și Cristina Munteanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *