Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Senatorul Ovidiu Puiu: Cristian Gentea a dovedit ca are și știința și dorința de a face lucruri excepționale pentru Pitești

Ovidiu Puiu, senator PSD Argeș, a fost miercuri, 24 aprilie, alături de primarul Cristian Gentea  și echipa acestuia la depunerea candidaturii pentru alegrile locale din 9 iunie.

Senatorul Ovidiu Puiu: Cristian Gentea a dovedit ca are și știința și dorința de a face lucruri excepționale pentru Pitești

„Cu multă încredere și entuziasm am fost astăzi alături de Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești, la depunerea listelor de susținători și a candidaturii la alegerile locale. Am văzut din nou multă determinare, viziune și ambiția de a duce Piteștiul pe traiectoria certă a creșterii și dezvoltării.

Cristian Gentea a dovedit ca are și știința și dorința de a face lucruri excepționale pentru Pitești și de a servi interesele comunității în cel mai profund sens. Îi sunt cu totul alături, convins fiind atât de calitățile personale, cât și de susținerea și aprecierea pe care piteștenii i-au arătat-o pe durata întregului mandat. Mult succes pe noul drum! Victoria este aproape!”, a transmis senatorul Ovidiu Puiu.

Citește și Gentea deschide lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită