Web Analytics

Gentea deschide lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Pitești

de | 24.04.2024 12:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Edilul-șef Cristian Gentea și-a depus, în dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Pitești. I-a avut alături pe cei care candidează din partea partidului pentru alegerea, la 9 iunie, a noului Consiliu Local, dar și pe Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș, alături de parlamentarii Ovidiu Puiu, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu.

Citește și: Ion Mînzînă și Cristian Gentea au intrat oficial în bătălia electorală

Candidații PSD pentru noul Consiliu Local Pitești sunt, în această ordine: Cristian Gentea, Dumitru Tudosoiu, Lucrețiu Tudor, Ionel Didea, Tiberiu Irimia, Ana Stan, Ionuț-Cristian Dumitru, Robert Tudorache, Gelu Tofan, Dănuț Dinu, Dragoș Șerb, Valentina Constantin, Ion Matei, Cătălin Costescu, Iuliu-Radu Bănică, iar lista continuă până la poziția 29.

Sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate” – a spus primarul Cristian Gentea, care acum anunță că „sunt în măsură să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu sufletul deschis” și că „avem multe proiecte de dus mai departe, pentru că ritmul în care Piteștiul se dezvoltă trebuie continuat”.

Mult succes Cristian Gentea! Sunt convins că piteștenii știu să discearnă și vor elimina sterilul zgomot de fond pentru a alege un om care are vocația construcției, un om care a dovedit că iubește acest oraș” – a transmis, la rându-i, președintele Ion Mînzînă.

.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *