Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Senatorul Dănuţ Bica, interesat de Programul de regenerare a pădurilor

Senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica, se interesează de implementarea Programului de regenerare a pădurilor. În acest sens el s-a adresat ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, pornind de la un studiu realizat de Greenpeace, care arată că în ultimii ani România a pierdut câte 3 hectare de pădure în fiecare oră, în mare parte ca urmare a defrișărilor ilegale.
„Din păcate, județul Argeș ocupă un loc fruntaș pe plan național la tăierile ilegale de păduri. În acest context, se impun cerințe speciale de administrare a suprafețelor împădurite. Între acestea, regenerarea urgentă a pădurilor reprezintă o prioritate absolută” – a spus dl senator, care i-a cerut ministrului răspunsuri la câteva întrebări. Cum ar fi, de exemplu: ce suprafețe au fost plantate în 2023 în cadrul programului de regenerare în Argeș și pe raza căror localități?; ce suprafețe sunt planificate pentru împădurire în 2024 în Argeș prin același program și unde anume?

Senatorul Dănuţ Bica, interesat de Programul de regenerare a pădurilor

Citește și Senatorul Dănuţ Bica, prezent la Bruxelles la o conferinţă interparlamentară

Citește și Senatorul Dănuţ Bica, co-semnatar al proiectului de lege referitor la majorarea pragului de impozitare a pensiilor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *