Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Senatorul Dănuţ Bica, prezent la Bruxelles la o conferinţă interparlamentară

În perioada 12-13 februarie 2024, a avut loc la Parlamentul European ”Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, organizată de Parlamentul European și Parlamentul Belgian, ca parte a dimensiunii parlamentare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europene.
Din partea Senatului României au participat la această reuniune senatorul Dănuț Bica, secretar al Comisiei economice, industrii și servicii și senatorul Ionel-Dănuț Cristescu, secretar al Comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piața de capital.

Senatorul Dănuţ Bica, prezent la Bruxelles la o conferinţă interparlamentară

Dănuț Bica, senatorul PNL de Argeș, a declarat: ”Am reprezentat Senatul României la conferință, în calitate de secretar al Comisiei economice, industrii și servicii, împreună cu senatorul Ionel-Dănuț Cristescu, secretarul Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară și piața de capital. În cadrul reuniunii au fost abordate aspecte privind provocările economice, sociale și politice comune în cadrul Uniunii Europene și Monetare. Principalele teme de discuție au vizat coordonarea politicilor economice, gestionarea sustenabilității finanțelor publice și promovarea convergenței sociale în contextul geopolitic actual deosebit de complex”.

Citește și Senatorul Dănuţ Bica, co-semnatar al proiectului de lege referitor la majorarea pragului de impozitare a pensiilor

Citește și Dănuț Bica: ”90 de mii de gospodării din România vor beneficia de facturi mai mici la curent”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *