Web Analytics

Alina Gorghiu: ”Nu cred că Barna și Ciolos vor distruge coaliția doar pentru un om”

de | 3.09.2021 09:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Vicepreședintele PNL, Alina Gorghiu, a acuzat vineri de șantaj conducerea USR PLUS și a solicitat liderilor Dan Barna și Dacian Cioloș să nu distrugă coaliția. ”E un discurs dublu pe care mi-e greu să-l înțeleg. Nu cred că premierul trebuie să accepte șantajul celor din USR PLUS. (…) Ei spun practic celor care i-au votat, in felul următor: dacă PNL nu acceptă un om, mergem mai departe cu PSD. PNL nu intră în acest joc. Argumentele noastre țin de responsabilitate și programul de guvernare”, a declarat Gorghiu, într-o intervenție la Digi24.

CITESTE SI Alina Gorghiu: “ O țară întreagă așteaptă de opt luni o soluție pentru desființarea SIIJ”
”România nu are nevoie de criză politică”, a spus vicepreședintele liberal, precizând că PNL are toată deschiderea pentru eventuale negocieri. ”Vedem toată deschiderea din partea PNL și al premierului față de USR PLUS. Nu cred că Dan Barna și Dacian Cioloș vor distruge coaliția doar pentru un om”, a mai spus ea spunând că e nevoie de Programul Anghel Saligny deoarece ”de 30 de ani suntem într-un deficit major în programele acestea de investiții”.

Alina Gorghiu spune însă că prin semnarea moțiunii împotriva guvernului conducerea USR PLUS ”își închide foarte multe uși”. ”Eu cred că USR, atunci când votează o moțiune cu AUR și PSD, o moțiune împotriva unui guvern din care și ei fac parte, își închid foarte multe uși”, a mai spus vicepreședintele PNL.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii