Web Analytics

Senatoarea PNL Alina Gorghiu, despre dezvăluirile privind noul dosar al lui Cîțu: „Speța civilă a fost respinsă, tu rămâi cu denigrările”

de | 16.08.2021 09:41 | Actualitate, Politica si Administratie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a reacționat pe pagina sa de Facebook la informațiile apărute în presă despre noul dosar al premierului Florin Cîțu din Statele Unite ale Americii.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres”, afirmă, ironic, senatorul PNL. „Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, a scris Gorghiu pe Facebook.
La finalul postării, senatoarea PNL preia un pasaj din decizia judecătorului în cazul Cîțu:

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA A PRIMIT AZI UN DAR NEAȘTEPTAT!

„Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009”.
Amintim că, dosarul privind datoria de aproape 7.000 de dolari este al doilea în SUA al lui Florin Cîțu după cel deschis în decembrie 2000, când actualul premier al României, pe atunci student în Iowa, a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii