Web Analytics

Şeful Poliţiei confirmă dosarul făcut primarului de la Mioveni

de | 28.05.2020 14:23 | Actualitate

# „Dosarul penal e în evidența Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și se fac cercetări sub coordonarea procurorului de caz”, ne-a declarat inspectorul-șef al IPJ Argeș, cms.-șef Mihai Neagoe
Vă informam că, în urmă cu două săptămâni, primarul de la Mioveni a primit ordonanță de începere a urmăririi penale într-un dosar în care IPJ Argeș, sub semnătura comandantului adjunct, comisar-șef Gabriel Gherghe, îl înștiința că trebuie să predea mai mult înscrisuri în legătură cu cercetarea pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Așa după cum ne-a confirmat chiar edilul, au fost predate toate documentele cerute de polițiști. Cei reclamați pentru zădărnicirea combaterii bolilor sunt primarul Ion Georgescu și directorul Spitalului de la Mioveni, dr. Horia Trăilă.
Totul a pornit de la o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, semnată de prefectul Emanuel Soare, ca președinte, și de șeful Consiliului Județean, Dan Manu, în calitate de vicepreședinte, în care cei doi cereau imperativ transformarea spitalul nou de la Mioveni în spital dedicat Covid. Numai că cei doi au refuzat și au oferit o altă variantă, care s-a dovedit a fi cea salvatoare: transformarea pavilionului vechi al spitalului în secție dedicată Covid.
Întrebat despre stadiul dosarului, inspectorul-șef al IPJ Argeș, comisar-șef Mihai Neagoe, ne-a declarat: „S-a constituit dosarul penal aflat în evidența Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și se fac cercetări sub coordonarea directă a procurorului de caz. Nu suntem în măsură noi să vă comunicăm stadiul cercetărilor. Pe această problematică sunt mai multe dosare întocmite în întreg județul, în funcție de constatările care s-au făcut la nivelul polițiilor orășenești sau municipale”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii